Prajitura Duo

de mimmi in Prajituri, 13 Sep 2010 | 13722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pentru orajituri cu aroma de vanilie
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 cani de lapte
  • putina sare
  • 2 plicuri praf de copt
  • 10 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • ornament pentru prajituri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Duo:

Frecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de zahar,adaugam cacaua ,5 linguri faina,1 plic praf de copt,2 albusuri batute spuma,un praf de sare si 1 cana de lapte.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
La fel procedam si pentru blatul alb(fara cacao).

Taiem ambele blaturi pe din doua si le lasam la racit.

Crema o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj, si o impartim in 4 parti egale.

Asamblare:Un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema,un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Duo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Ora 12"