Prajitura Duo

de mimmi in Prajituri, 13 Sep 2010 | 9332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pentru orajituri cu aroma de vanilie
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 cani de lapte
  • putina sare
  • 2 plicuri praf de copt
  • 10 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • ornament pentru prajituri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Duo:

Frecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de zahar,adaugam cacaua ,5 linguri faina,1 plic praf de copt,2 albusuri batute spuma,un praf de sare si 1 cana de lapte.


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

La fel procedam si pentru blatul alb(fara cacao).


Taiem ambele blaturi pe din doua si le lasam la racit.


Crema o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj, si o impartim in 4 parti egale.


Asamblare:Un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema,un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mimmi 1

14.09.2010, 18:44

nu va inghesuiti,este pentru toata lumea

gaby_duceag 1

14.09.2010, 18:48

vpepuskas7 1

13.12.2013, 11:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura din iaurt