Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
M-a facut Rocsi curioasa de gustul prajituricii ei Duo cu gem asa ca am pus-o in aplicare .nu stiu voua cum vi s-a comportat blatul alb dupa coacere dar la mine dupa ce am adaugat gemul (la temperatura camerei doar) si compozitia maro ....cel dintai s-a cam aplatizat..s-a cam incruzit si nu mai era asa de pufos ca cel maro...In concluzie ..o prajiturica buna dar ..daca o mai prestez cumva ... o voi face doar cu mici modificari...
-Mixam bine zaharul ,apa minerala,uleiul ,aromele si faina .
-turnam 1/2 din compozitie in tava cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10-15 min
-in compozitia ramasa adaugam 2 lg cacao si omogenizam bine
-scoatem tava cu aluatul alb ,ungem cu gem /dulceata (de visine am avut eu) turnam compozitia cu cacao si tam la cuptor pana trece testul scobitorii
-se lasa sa se raceasca ,se pudreaza ,se portioneaza si se serveste.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult