Prajitura ELY

de alieli in Prajituri, 2 Iun 2010 | 2891 vizualizari

 

O combinatie de blat de turnata cu visine, fructe de padure si budinca. Un amestec dulce-acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri lapte
  • 18 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 gr visine fara samburi(poti folosi si fructe congelate)
  • 200 fructe de padure
  • 50 gr capsuni
  • 1 budinca(de preferabil cu gust de vanilie sau frisca) 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ELY:

Pentru blat:


Bati ouale cu zaharul, apoi adaugi uleiul, laptele si faina pana se omogenizeaza apoi adaugi praful de copt stins cu otet sau lamaie. Pui coca in tava apoi asezi fructele taiate(cate 150 de grame din fiecare). Dai coca la cuptor(sa fie preincalzit, o coci la foc mediu). Dupa ce s-a compt asezi restul de fructe ramase apoi prepari budinca si cat timp e calda o torni peste blatul cu fructe. O lasi la racit cam 20 de minute si gata...acum poti sa te servesti.

 

TIPS-URI

1

Daca vrei sa fi sigura ca nu ti se lasa fructele la fundul tavi, taiele feli. 

2

Poti folosi si alte fructe ca cirese, prune, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ELY" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Teo 1

02.06.2010, 22:25

dupa ce o voi testa ,te voi lauda ; oricum arata bine !curaj !

alieli 1

03.06.2010, 09:11

Dana Cristea - pusikmea 1

03.06.2010, 15:10

cred ca-i tare bunabine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune