Prajitura ELY

de alieli in Prajituri, 2 Iun 2010 | 3276 vizualizari

 

O combinatie de blat de turnata cu visine, fructe de padure si budinca. Un amestec dulce-acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri lapte
  • 18 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 gr visine fara samburi(poti folosi si fructe congelate)
  • 200 fructe de padure
  • 50 gr capsuni
  • 1 budinca(de preferabil cu gust de vanilie sau frisca) 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ELY:

Pentru blat:


Bati ouale cu zaharul, apoi adaugi uleiul, laptele si faina pana se omogenizeaza apoi adaugi praful de copt stins cu otet sau lamaie. Pui coca in tava apoi asezi fructele taiate(cate 150 de grame din fiecare). Dai coca la cuptor(sa fie preincalzit, o coci la foc mediu). Dupa ce s-a compt asezi restul de fructe ramase apoi prepari budinca si cat timp e calda o torni peste blatul cu fructe. O lasi la racit cam 20 de minute si gata...acum poti sa te servesti.

 

TIPS-URI

1

Daca vrei sa fi sigura ca nu ti se lasa fructele la fundul tavi, taiele feli. 

2

Poti folosi si alte fructe ca cirese, prune, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ELY" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Teo 1

02.06.2010, 22:25

dupa ce o voi testa ,te voi lauda ; oricum arata bine !curaj !

alieli 1

03.06.2010, 09:11

Dana Cristea - pusikmea 1

03.06.2010, 15:10

cred ca-i tare bunabine ai venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti