Prajitura ELY

de alieli in Prajituri, 2 Iun 2010 | 5449 vizualizari

 

O combinatie de blat de turnata cu visine, fructe de padure si budinca. Un amestec dulce-acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri lapte
  • 18 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 gr visine fara samburi(poti folosi si fructe congelate)
  • 200 fructe de padure
  • 50 gr capsuni
  • 1 budinca(de preferabil cu gust de vanilie sau frisca) 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ELY:

Pentru blat:

Bati ouale cu zaharul, apoi adaugi uleiul, laptele si faina pana se omogenizeaza apoi adaugi praful de copt stins cu otet sau lamaie. Pui coca in tava apoi asezi fructele taiate(cate 150 de grame din fiecare). Dai coca la cuptor(sa fie preincalzit, o coci la foc mediu). Dupa ce s-a compt asezi restul de fructe ramase apoi prepari budinca si cat timp e calda o torni peste blatul cu fructe. O lasi la racit cam 20 de minute si gata...acum poti sa te servesti.

TIPS-URI

1

Daca vrei sa fi sigura ca nu ti se lasa fructele la fundul tavi, taiele feli. 

2

Poti folosi si alte fructe ca cirese, prune, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ELY" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

02.06.2010, 22:25

dupa ce o voi testa ,te voi lauda ; oricum arata bine !curaj !

alieli 1

03.06.2010, 09:11

Dana Cristea - pusikmea 1

03.06.2010, 15:10

cred ca-i tare bunabine ai venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dobos