Prajitura frageda cu mere

de mimmi in Prajituri, 5 Mar 2012 | 15809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba,
  • 200 g unt ,
  • 150 g zahar tos pentru foi,
  • 1 ou,
  • 1 plic praf de copt,
  • 3 linguri de smantana,
  • 1,5- 2 kg mere,
  • zahar si scortisoara dupa gust,
  • un praf de sare,
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura frageda cu mere:

Pentru inceput curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea mare. Le calim intr-o cratita incapatoare impreuna cu zahar dupa gust pana scade sucul lasa si se formeaza o pasta. Adaugam dupa gust scortisoara si lasam la racit.


Framantam un aluat din faina,unt,150 g zahar,ou,praful de copt si smantana. Aluatul rezultat se imparte in doua bucati egale. Se intinde o foaie pe masa care se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se aseaza un strat uniform din pasta de mere si se pune cealalta foaie. Se inteapa din loc in loc cu furculita si se da la cuptor pentru cca 40 de minute,pana capata o culoare usor aurie.


Cand prajitura este gata se scoate afara,se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura frageda cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

06.03.2012, 19:54

Ce-mi place!

Sim0na 1

06.03.2012, 21:56

O bunatate de placinta!

Bya Ralu 1

12.09.2013, 11:25

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu mere si biscuiti