Prajitura Igloo

de ianculubita in Prajituri, 14 Feb 2013 | 2681 vizualizari

 

Am vazut pe FB aceasta minunata prajitura dar numita Bomba de inghetata;dupa aspect mi s-a parut foarte buna(stiti ca eu sunt cu aspectul)!!!
Am facut-o si eu,i-am schimbat denumirea pentru ca si reteta e putin modificata;
Daca nu ati facut-o si voi pana acum,va recomand;este grozava!!
Ingredientele nu le dau la gramaj,pentru ca fiind vorba de cozonac putin mai vechi,fiecare le combina in functie de cat cozonac are.

 

INGREDIENTE

  • Cozonac ramas taiat felii
  • inghetata de orice fel
  • fructe confiate
  • ciocolata menaj
  • sirop de fructe(eu am folosit suc obisnuit)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Igloo:

Un bol rotund tapetat cu folie alimentara cu marginile lasate il imbracam cu felii de cozonac apoi inghetata,deasupra fructe,alte felii de cozonac,iar inghetata,iar fructe,ultimul rand fiind de cozonac.


Turnam siropul pe margini ca sa fie absorbit de toate feliile,acoperim cu folia si dam bolul la congelator cateva ore.


La servire scoatem prajitura din bol,scoatem folia,mai lasam cateva minute,timp in care topim 2-3 patrate de ciocolata cu 2 linguri de unt apoi turnam peste prajitura iar deasupra presaram nuca de cocos;


se taie si se serveste.


Foarte delicioasa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Igloo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diana_k 1

14.02.2013, 21:56

super idee! cred ca e foarte bun

Geanina87 1

19.07.2013, 23:17

ianculubita 1

20.07.2013, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mango rasturnata