Prajitura inima cu blat de bezea si crema de vanilie

de mirela0911 in Prajituri, 20 Feb 2016 | 3578 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

20.02.2016, 20:08

Ce inimioara frumoasa ai facut

CameliaR 1

20.02.2016, 20:10

Ce as vrea sa gust si eu din inimioara!

mihaelar63 1

20.02.2016, 20:16

Of , inimioara , nu-mi dai pace nicicand

Tabita _ 1

20.02.2016, 20:18

Cam foarte buna inimioara asta a ta!

alilianaa 1

20.02.2016, 20:21

super bun!

Bya Ralu 1

20.02.2016, 20:22

la favo

deyutzky 1

20.02.2016, 20:24

ce frumoasa e!

Rocsi 1

20.02.2016, 20:35

Simpla si delicioasa!

MotanLaOale 1

20.02.2016, 20:51

frumoasa

Constelatialeu 1

20.02.2016, 21:00

Ce inima inimoasa

Catalina L 1

20.02.2016, 21:06

Merisor 1

20.02.2016, 21:34

reisnaor_2006 1

20.02.2016, 22:59

bunaaaaa

Cris2711 1

21.02.2016, 10:30

ioi,ce bunatate

mirela0911 1

21.02.2016, 11:16

Va multumesc!

simona72 1

21.02.2016, 15:20

Ce inimioara frumoasa ai facut!! Am facut si eu ieri o placinta in forma de inima si i-am trimis-o mamei!

Gherca Daniela 1

21.02.2016, 18:52

superba si buna!

anca_rm 1

22.02.2016, 11:27

ce frumoasa inimioara , si ce buna trebuie sa fi fost . Imi plac blaturile de genul asta

Andra_Constantinescu 1

23.02.2016, 12:02

Minunat tortuletul!

laura_n 1

23.02.2016, 17:46

Gicuta 1

24.02.2016, 09:15

Minunata!

Ancutsa 1

14.10.2016, 20:05

Tare frumos!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ralu Cake - Prajitura Raluca - lapte condensat si nuci