Prajitura Intercontinental

de Lau in Dulciuri, 15 Ian 2015 | 2495 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • Foi
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri nuca
  • 3 linguri faina
  • 8 albusuri
  • 1/3 praf de copt
  • un praf de sare
  • Crema
  • 250 g unt
  • 8 galbenusuri
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri lapte
  • esenta de vanilie
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g stafide
  • 50 g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Intercontinental:

Foi-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul.


Adaugam zaharul treptat mixand bine pana devine o spuma lucioasa si ferma.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt,nuca macinata,amestecam cu o lingura cu miscari usoare,.


Impartim compozitia in 3,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem la cuptorul incalzit cca 15 min pana trece testul cu scobitoarea.


Repetam si cu celelalte 2 foi la fel.


Crema-Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul pe baie de abur,adaugam laptele si si amestecam continuu pana compozitia se ingroasa,


Lasam sa se raceasca,dupa care adaugam lingura cu lingura untul mixat spuma,amestecand continuu.


Compozitia o impartim in 3 boluri,


Intr-un bol adaugam nuca de cocos,in al 2 lea stafidele inmuiate in rom,in al 3 lea ciocolata tocata,amestecam bine


Pe prima foaie adaugam crema cu nuca de cocos,adaugam a 2 foaie deasupra crema de stafide,a 3 foaie si crema de ciocolata.


Deasupra adaugam cicolata tocata,migdale,nuca de cocos si dam la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Intercontinental" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

17.01.2015, 10:00

mirela0911 1

18.01.2015, 10:34

Buna praji!

Lau 1

18.01.2015, 11:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Intercontinental