Prajitura la pahar

de gaby_gabytza in Prajituri, 23 Mar 2013 | 2020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 esenta rom
  • un praf sare
  • 1/2 praf de copt
  • sirop
  • compot visine
  • crema
  • 200 ml frisca
  • 1 plic nesscafe
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura capuccino
  • decor
  • dulceata de mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura la pahar:

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Adaugam albusurile amestecate cu esenta si cacaoa, faina si praful de copt. Le mixam inca 3 minute impreuna si rasturnam intr-o tava lata (eu am folosit tava de la aragaz) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Dupa lasam sa se raceasca


Topim lingura de unt si il adaugam peste plicul de nescafe dizolvat in lingurile de lapte. Omogenizam si adaugam peste frisca mixata cu lingura de capuccino.


Dupa ce s-a racit blatul il insiropam cu o lingura usor pe toata suprafata. Lasam cateva minute sa traga siropul si incepem sa taiem cerculete din blat cu ajutorul unui pahar.


Incepem sa asezam in pahare-un rand blat-crema-blat-crema si la sfarsit adaugam putina dulceata de mure.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adry88 1

24.03.2013, 10:24

Rocsi 1

24.03.2013, 12:13

Imi plac mult deserturile la pahar

Micutza Luana 1

24.03.2013, 16:26

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata in 10 minute