Prajitura la rece

de Lau in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 4678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti
  • 400 ml frisca
  • 3 nectarine
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g iaurt 
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura la rece:

o tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in lapte


frisca se bate bine


nectarinele se taie cuburi


gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de abur


iaurtul se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuiti


se da la rece 3 ore sau peste noapte


a 2-a zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alimentara


se topeste ciocolata cu 3 linguri de frisca si se toarna peste prajitura


se adauga alune si se razuieste ciocolata


se da din nou la rece 15 min dupa care se poate servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

02.08.2011, 11:54

mihaelaM 1

02.08.2011, 12:00

delicioasa

Lau 1

07.08.2011, 22:15

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de iaurt cu rodie