Prajitura la rece

de Lau in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 5932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti
  • 400 ml frisca
  • 3 nectarine
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g iaurt 
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura la rece:

o tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in lapte


frisca se bate bine


nectarinele se taie cuburi


gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de abur


iaurtul se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuiti


se da la rece 3 ore sau peste noapte


a 2-a zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alimentara


se topeste ciocolata cu 3 linguri de frisca si se toarna peste prajitura


se adauga alune si se razuieste ciocolata


se da din nou la rece 15 min dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

02.08.2011, 11:54

mihaelaM 1

02.08.2011, 12:00

delicioasa

Lau 1

07.08.2011, 22:15

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema