Prajitura marmorata cu branza

de GeorgiG in Prajituri, 24 Iul 2016 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 400 g faina
  • 30 g cacao
  • 3/4 plic praf de copt
  • 400 g branza dulce de vaci
  • 4 linguri zahar pudra
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • lamaie
  • 1/4 plic praf de copt
  • bobite de ciocolata,stafide.merisoare
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu branza:

Pentru inceput am pregatit compozitia de branza. Am amestecat branza cu zaharul pudra, am adaugat galbenusurile, grisul si faina amestecata cu praful de copt.


Am omogenizat bine si am adaugat si esenta de lamaie. Am batut albusurile spuma si le-am adaugat in compozitia de branza amestecand usor.


La final adaugam bobite de ciocolata, stafide, merisoare dupa preferinta.


Pentru blat mixam bine cele 5 oua cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul mixand in continuare.


Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa si adaugam treptat peste oua alternand cu laptele.Turnam aceasta compozitia in tava in care am pus hartie de copt. Din compozitia de branza punem cu lingura din loc in loc peste blat.


Cu ajutorul unui betigas de frigarui am amestecat usor cele doua compozitii.


Introducem tava in cuptorul incins si coacem pana se desprind marginile.Facem si testul cu scobitoarea.


Eu am folosit branza de vaci de la Lidl.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

25.07.2016, 23:18

Buna prajiturica!

GeorgiG 1

26.07.2016, 08:16

Multumesc !

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:56

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Palmier cu scortisoara"