Prajitura Martisor

de epurasha2bb in Prajituri, 3 Mar 2010 | 3393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 1 pachet biscuiti digestivi,
  • 100 g unt,
  • 1/2 ciocolata neagra,
  • 4 nuci si 10 migdale(nucile si migdalele sunt optionale).
  • Crema
  • 1 plic de budinca de vanilie Dr.Otker,
  • preparata cu 500 ml lapte ca pe plic
  •  4 linguri de branza dulce
  • 1 lingura de sirop de capsuni,
  • 1/2 plic gelatina;
  • Ornament final
  • frisca Hulala (1 cutie mica)batuta cu mixerul,
  • fulgi de ciocolata neagra
  • capsuni proaspete.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Martisor:


Se piseaza bine cu un blender de mana,biscuitii, untul, migdalele si miezul de nuca.Se adauga ultima data si ciocotata bucatele mici sau razuita.Se pune o hartie de copt pe o tava dreptunghiulara, se intinde bine compozitia de biscuiti lasand la rece sa se intareasca.Apoi pregatim budinca de vanilie.O lasam putin sa se raceasca si adaugam branza dulce de vaci pasata si amestecata cu sirop de la capsuni(1 lingura)amesteat cu 1/2 plic gelatina.Apoi turnam aceasta compozitie peste cea de biscuiti.Lasam la rece la frigider cateva ore.duap aceea taiam patrate, le suprapunem.Apoi ornam cu posul cu frisca, fulgi de ciocolata neagra si caspuni proaspete taiate feliute in forma de snurulet de martisor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

03.03.2010, 20:18

ma bucur liana ca vrei sa o incerci, si daca faci te rog sa vii cu impresii.

epurasha2bb 1

01.03.2011, 09:25

hi hi stiam eu ca am facut si eu ceva martisoare dulci anul trecut! anul asta sa vedem , deocamdata avem varicela

elena1988 1

12.03.2011, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti