Prajitura Milch Schnitte

de nadina73 in Dulciuri, 4 Ian 2011 | 7886 vizualizari

 

Retete este preluata de pe Bucataras.ro

 

INGREDIENTE

Blat:(tava mare)

  • 10 oua
  • 200 g zahar
  • 5o ml lapte
  • 5 linguri miere
  • 5 linguri faina
  • 2 prafuri de copt
  • 250 ml ulei
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri cacao

Crema:

  • 400 ml frisca
  • 350 lapte condensat
  • 1 lingura miere
  • 20 g gelatina
  • 50 ml lapte

Glazura:

  • 400g ciocolata
  • 50 ml frisca
  • bombonele pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Milch Schnitte:

Se separa galbenusurile de albusuri.

Albusurile se bat spuma.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine de tot,pana devin albicioase ,dupa care se pune grisul,cacaua cernuta ,faina la fel cernuta si ea si praful de copt.Se pune laptele ,mierea si uleiul se amesteca cu albusurile batute spuma.Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,se coace 20-25 minute .Cand blatul e copt se lasa la racit cu hartia pe el ,abia dupa ce s-a racit se ia hartia jos ,iar blatul obtinut si racit se taie in doua.


Crema:

Gelatina se dizolva in lapte si se pune pe foc mic ,dupa care se amesteca cu laptele condensat si mierea

Frisca se bate bine spuma,dupa care se amesteca cu gelatina dizolvata in laptele condensat.

Se pune crema obtinuta la rece in frigider 1 ora dupa care se intinde peste blat ,se niveleaza si se pune al doilea blat(blatul rezultat fiind taiat in doua


Glazura:

Se rupe ciocolata bucatele si se topeste pe foc, cu frisca,se lasa putin sa se raceasca dupa care intinde uniform peste blat si se decoreaza cu bombonele.Se da prajitura la rece 2 ore,dupa care se portioneaza cu grija


Grozav de buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kamy 1

05.01.2011, 18:23

ce bn arata 5f

anomisana 1

10.01.2012, 08:38

Prăjitura asta mi se pare grozavă, dar aş vrea să întreb care este dimensiunea tăvii. Mulţumesc

nadina73 1

13.01.2012, 22:38

Anomisana ma bucur ca iti place ,e si foarte foarte buna.Dimensiune tavi este de 28/40 cm.Pupici si iti doresc bafta multa,merita incercata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort lapte de pasare