Prajitura Noire

de mihaelaM in Prajituri, 22 Iun 2011 | 3599 vizualizari

 

am vazut-o la Licutaprima data,apoi si la celelalte fete si mi-a cam ramas gandul la ea ,asa ca trebuia neaparat sa o incarc...haide-ti sa vede-ti ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete biscuiti nero cu cacao(1pac 75 g)
  • 250 g unt
  • 300 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri wisky
  • 300 g frisca lichida
  • 15 g gelatina
  • PT ORNAT
  • 50g ciocolata amaruie
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Noire:

Am zdrobit biscuitii in robotul de bucatarie, apoi am topit jumatate din unt la microunde si l-am amestecat cu biscuitii.


Intr-o tava de chec am pus folie alimentara, am adaugat compozitia de biscuiti si am presat cu o lingura, apoi am dat la frigider.


Intre timp am topit ciocolata pe baie de aburi. Am lasat putin sa se raceasca, apoi am adaugat frisca, coniacul si untul topit.


Gelatina am preparat-o conform instructiunilor de pe pliculet, apoi am adaugat peste ciocolata. Am amestecat bine pana ce totul s-a omogenizat. Compozitia rezultata am adaugat-o peste biscuiti, apoi am dat la rece pana a doua zi.


A doua zi facem sosul de ciocolata si punem peste ea, dam la frigider cateva minute...si gata cu asteptarea.


Pofta buna!!!



Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Noire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

adry88 1

02.07.2011, 16:32

superb

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:24

multumes Lau

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:24

multumesc Edy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de lamaie si biscuiti