Prajitura Noire

de mihaelaM in Prajituri, 22 Iun 2011 | 3024 vizualizari

 

am vazut-o la Licutaprima data,apoi si la celelalte fete si mi-a cam ramas gandul la ea ,asa ca trebuia neaparat sa o incarc...haide-ti sa vede-ti ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete biscuiti nero cu cacao(1pac 75 g)
  • 250 g unt
  • 300 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri wisky
  • 300 g frisca lichida
  • 15 g gelatina
  • PT ORNAT
  • 50g ciocolata amaruie
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Noire:

Am zdrobit biscuitii in robotul de bucatarie, apoi am topit jumatate din unt la microunde si l-am amestecat cu biscuitii.


Intr-o tava de chec am pus folie alimentara, am adaugat compozitia de biscuiti si am presat cu o lingura, apoi am dat la frigider.


Intre timp am topit ciocolata pe baie de aburi. Am lasat putin sa se raceasca, apoi am adaugat frisca, coniacul si untul topit.


Gelatina am preparat-o conform instructiunilor de pe pliculet, apoi am adaugat peste ciocolata. Am amestecat bine pana ce totul s-a omogenizat. Compozitia rezultata am adaugat-o peste biscuiti, apoi am dat la rece pana a doua zi.


A doua zi facem sosul de ciocolata si punem peste ea, dam la frigider cateva minute...si gata cu asteptarea.


Pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Noire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

adry88 1

02.07.2011, 16:32

superb

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:24

multumes Lau

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:24

multumesc Edy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea