Fursecuri Snikerdoodles

de luminita20_2006 in Prajituri, 24 Noi 2011 | 1230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -225 gr unt                                                            
  • -150 gr zahar                                                         
  • -2 oua mari                                                            
  •  -1 lingurita vanilie                                                   
  • -400 gr faina                                                            
  • -1 lingurita praf de copt                                          
  • -1/2 lingurita nucuosara                                            
  • 50 gr nuci macinate(eu nu am pus )                            
  • sare                                                                      
  • pentru tavalit                                                             
  • 2 lingurite zahar                                                      
  • 4lingurite scotisoara                                                 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Snikerdoodles:

Se amesteca untul moale cu zaharul, ouale si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt, nucusoara si sarea si se cern.Se amesteca untul cu faina si nucile pana cand se incorporeaza bine. Vom obtine un aluat molcut. Se pune intr-o folie transparenta si se da la frigider timp de o ora.


Se incalzeste cuptorul la cca.190 grade C. se pune hartie de copt intr-o tava.


Se ameseca zaharul cu scortisoara. Se scoate aluatul de la frigider se formeaza bilute de marimea unei nuci se tavalesc prin zahar apoi se pun in tava si se coc timp de 15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Snikerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

24.11.2011, 23:05

gaby_gabytza 1

25.11.2011, 11:52

bun bun

Bunica 1

28.12.2011, 22:45

foarte bune !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta frageda cu prune si bezea-pentru Ionix....