Prajitura pe "cocean"

de AlexAndragospd in Prajituri, 11 Dec 2015 | 3189 vizualizari

 

Cu drag, pentru Mos Craciun! (o reteta de la bunica)

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • o cana de untura
  • o cana de apa rece
  • faina cat cuprinde
  • 1 L lapte
  • o cana zahar
  • 150 g unt
  • 5 pachetele de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pe "cocean":

Aluatul - se bat 3 oua foarte bine cu sare , timp de 10 minute. Adaugam o cana de untura si cana de apa rece si frecam bine, apoi adaugam faina cat cuprinde pana ce devine o coca tare pentru a putea fi intinsa.


Crema - Se pune la fiert laptele cu zaharul. Dupa ce fierbe se adauga 4 oua in lapte mestecand cu un tel foarte repede . Adaugam si untul dar si faina pentru a iesi ca un sos. Dupa ce dam jos de pe foc adaugam si pachetele de vanilie .


Coca se taie fasii si se ruleaza dupa un bat de cocean sau o forma conica , iar dupa ce se coace se umple cu crema rece si se da prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pe "cocean"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

21.12.2015, 02:14

Ce draguta . Frumoasa reteta cu umplutura ce poate fi facuta la alegere

mihaelar63 1

21.12.2015, 02:18

Bine ai venit Alexandra Poti sa-ti faci cat mai multi prieteni in lista . astfel ei vor vizualiza automat retetele tale pe Wall , iar tu la fel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aroma de vanilie si gem de caise