Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inspirata dintr-o prajiutra de-a lui Gabitzu
Blatul:Intr-un bol spargem ouale si adaugam zaharul ,mixam pana isi tripleaza volumul.Cu o lingura de lem incorporam faina putin cate putin,apoi incorporam cafeaua.Tapetam o tava potrivita si turnam compozitia obtinuta.O coacem la fo mediu .
Crema ganache: Intr-un castron punem bucatile de ciocolata si frisca .Dam la microunde pentru un minut ,si apoi amestecam energic pana se topeste ciocolata.Daca mai este nevoie o mai dam putin la microunde.Crema obtinuta o lasam in frigider sa se raceasca bine bine ,dupa care o mixam pana obtinem o crema pufoasa.
Crema 2:Amestecam samantana cu frisca vegetala si mixam.O sa obtinem o frisca foarte buna.
Blatul dupa ce s-a racit il taiem in 2 intindem crema ganache,apoi intindem un strat de frisca.Eu am pastrat putina crema ganache si frisca pentru ornat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult