Prajitura pufoasa cu mere

de Criss in Prajituri, 1 Dec 2011 | 7424 vizualizari

 

O prajitura cu mere este oricand bine venita, bine primita, mai ales daca e una ultra mega rapida. :)

 

INGREDIENTE

  • -300 g faina
  • -160 g zahar
  • -4 oua
  • -100 g unt
  • -100 ml lapte
  • -1 plic praf de copt
  • -4 mere (am pus 5)
  • -scortisoara
  • -coaja de lamaie
  • -esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu mere:

Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt. (Eu am facut tot amestecul cu mixerul.)


Se adauga untul moale, apoi laptele si se amesteca pana se obtine o crema fina.


Se adauga coaja de lamaie, esenta de vanilie si scortisoara dupa gust.


Se taie merele felii subtiri, se stropesc cu lamaie ca sa nu se oxideze si se integreaza in compozitie.


Se toarna compozitia in tava/forma tapetata cu hartie de copt si se coace 35 minute. Se pudreaza cu zahar si se taie dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

01.12.2011, 22:59

buna,tare buna

Criss 1

02.12.2011, 09:17

Multumesc, sunteti niste dulci.

DIANA B 1

03.12.2011, 14:31

MMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiți