Prajitura rapida cu biscuiti si frisca

de Rahela Velicu in Prajituri, 3 Mai 2016 | 2709 vizualizari

 

Garantat asta va deveni prajitura voastra preferata. Se face rapid si este mai mult decat delicioasa! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/prajitura-rapida-cu-biscuiti-si-frisca/

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 1 plic de budinca de ciocolata
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 1 plic de frisca + 150 ml lapte
  • nuca maruntita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu biscuiti si frisca:

Mai intai pregatim budinca: punem 400 ml lapte pe foc la foc mic, iar restul de 100 ml il amestecam cu praful de budinca si 5 linguri de zahar. Cand laptele de pe fac incepe sa fiarba, adaugam si compozitia cu budinca si amestecam continuu cu o lingura de lemn pana cand se ingroasa.


Intr-o tava patrata, punem folie alimentara si punem 1 strat de biscuiti. Punem apoi jumatate din budinca.


Punem inca un strat de biscuiti si restul de budinca si acoperim cu inca un strat de biscuiti si acoperim cu marginile foliei alimentare, apoi lasam la rece pentru o ora.


Praful de frisca il mixam cu laptele pana devine o spuma tare. Adaugam nuca marntita in frisca.


Scoatem prajitura din tava si o rasturnam pe un platou. Deasupra ei punem frisca si putem presara nuca si deasupra.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice tip de budinca doriti.

2

Puteti chiar sa puneti mai multe straturi de biscuiti si de budinca si va rezulta un tort delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 23:09

marcela1979 1

04.05.2016, 14:03

Rahela Velicu 1

04.05.2016, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de ness