Prajitura rapida cu mere

de retete bune in Prajituri, 12 Noi 2015 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua intregi
  • 9 lg zahar
  • 9 lg ulei
  • 9 lg lapte
  • 12 lg faina
  • 1 lg praf de copt
  • un praf de sare
  • INGREDIENTE CREMA:
  • 1 kg mere
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu mere:


  1. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiu si se freaca pana se incorporeaza.

  2. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul precedat alterand cu laptele.

  3. Aluatul trebuie sa curga cand e luat cu lingura dar sa fie mai gros decat cel de clatite.

  4. Se curata merele, se taie bucatele sau felii si se calesc cu zaharul pana scade sucul pe care-l lasa.

  5. Cand sunt calite se adauga un pic de scortisoara si se lasa sa se racoreasca.

  6. Se unge tava (24/24cm) cu unt si se presara cu faina sau cu hartie de copt.

  7. Se toarna jumatate din aluat si se baga pentru 10 minute la 180 grade in cuptorul preancalzit.

  8. Se scoate si se pune amestecul de mere calite.

  9. Se toarna restul de aluat si se pune la copt pt cca 40 minute.

  10. Cand e gata se pudreaza cu zahar praf,se taie cand e racita complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

13.11.2015, 21:20

Ce buna este!

retete bune 1

13.11.2015, 23:05

buna,buna

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de mere gutui