Prajitura rapida cu mere

de retete bune in Prajituri, 12 Noi 2015 | 6376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua intregi
  • 9 lg zahar
  • 9 lg ulei
  • 9 lg lapte
  • 12 lg faina
  • 1 lg praf de copt
  • un praf de sare
  • INGREDIENTE CREMA:
  • 1 kg mere
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu mere:

  1. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiu si se freaca pana se incorporeaza.
  2. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul precedat alterand cu laptele.
  3. Aluatul trebuie sa curga cand e luat cu lingura dar sa fie mai gros decat cel de clatite.
  4. Se curata merele, se taie bucatele sau felii si se calesc cu zaharul pana scade sucul pe care-l lasa.
  5. Cand sunt calite se adauga un pic de scortisoara si se lasa sa se racoreasca.
  6. Se unge tava (24/24cm) cu unt si se presara cu faina sau cu hartie de copt.
  7. Se toarna jumatate din aluat si se baga pentru 10 minute la 180 grade in cuptorul preancalzit.
  8. Se scoate si se pune amestecul de mere calite.
  9. Se toarna restul de aluat si se pune la copt pt cca 40 minute.
  10. Cand e gata se pudreaza cu zahar praf,se taie cand e racita complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu branza