Prajitura rasturnata cu ananas

de -Miti- in Prajituri, 27 Iul 2012 | 5861 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • Pentru baza:
  • 60 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 6 rondele de ananas
  • Pentru prajitura:
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • un zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • 100 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu ananas:

Se prepara mai intai baza. Se unge forma cu unt,apoi se presara zaharul si se adauga rondelele.


Se prepara aluatul.Se amesteca untul cu zaharul pana devine cremos,se adauga ouale,unul cate unul si apoi zaharul vanilat.


Alternativ se adauga laptele si faina,incepem si terminam cu faina.


Se adauga compozitia peste ananas si se coace la cuptor cam 40 de minute.


Se lasa sa se raceasca cam 15 min,inainte de a se rasturna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

28.07.2012, 23:59

Eu sunt foarte nepriceputa la praji , dar e asa de usor de preparat ca m-as incumeta

lia maria 1

29.07.2012, 09:30

o felie servesc si eu

Poliana 1

29.07.2012, 15:01

Ce faina e, ce dor mi-a fost de prajituri, abia astept sa fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de mascarpone si ananas