Prajitura Revani

de miremirc in Prajituri, 18 Oct 2011 | 24494 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

18.10.2011, 17:45

Ahhhhh ce buna si insiropata

jolygina 1

18.10.2011, 18:27

madi_marin 1

18.10.2011, 19:12

ador prajiturile insiropate.....

Anamaria7 1

18.10.2011, 19:18

simpla si gustoasa! si aspectuoasa

Bunica 1

18.10.2011, 19:23

Si eu fac prajitura , dar n-m insiropat-o niciodata E tare buna !

mirela0911 1

18.10.2011, 19:26

ce bine arata

Bucataras Medi 1

18.10.2011, 19:34

minunata................

Rocsi 1

18.10.2011, 20:32

cat de insiropata...

MIUTA 1

18.10.2011, 20:37

Ce bine arata suuuuper buna imi place

Angelina_Elena 1

18.10.2011, 21:08

yamiiii,delicioasa acesta prajiturica si foarte insiropata

Mihaela11_jo 1

19.10.2011, 08:04

Foarte buna
Aveti dreptate , e foarte insiropata, dar asa sunt prajiturile orientale:" inoata " in sirop de zahar
Eu o insiropez si o mai las putin la cuptor, pana se rumeneste
In tarile arabe se numeste "basboussa",sau"harisa" sau "namura" sau "ma'mounia"
si se prepara exclusiv cu gris
http://www.bucataras.ro/retete/basboussa-13466.html

brunetica 1

19.10.2011, 08:43

iamiami arata delicioasa prajitura si foarte usoara de facut

Sidy 1

19.10.2011, 09:14

Asa insiropata imi place cel mai mult asa ca...direct la Favorite cu ea !

deliciousflavours 1

19.10.2011, 10:20

si eu o trec la favorite

aziz 1

19.10.2011, 11:32

data viitoare niste apa de trandafiri sau de portocala si o sa o faca fatala

LUK 1

19.10.2011, 12:25

oo...ce insiropata si buna e

ionela2682 1

19.10.2011, 12:42

oho...hooo de cand nu am mai facut-o ..o retetea turceasca( din tarile arabe oricum)...super buna!!

Cris2711 1

19.10.2011, 13:15

rodica_m 1

19.10.2011, 14:31

si eu, si eu...o trec la favorite, imi place ca are si lamaie....delicioasa!!!!

Lau 1

19.10.2011, 18:30

mmm....delicioasa

RuxyRux 1

19.10.2011, 20:53

O prajitura minunata pe care o iubesc din adolescenta...eu o stiu de harissi sau namura...are un gust splendid si un pafum oriental extraordinar...ti-ai iesit de vis

mena29 1

19.10.2011, 20:55

miremirc 1

22.10.2011, 16:14

Fetelor

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:24

super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza dulce