Prajitura Rudy

de Lau in Prajituri, 14 Noi 2011 | 2910 vizualizari

 

by rocsi, ii multumesc, a fost delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri caco
  • 400 g faina
  • CREMA
  • 500 g branza de vaci prospata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 2 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Amestecam faina cu cacao, praful de copt si zaharul vanilat.


Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Galbenusul de ou il incorporam usor dupa care adaugam faina, esenta si amestecam bine toate ingredientele. Impartim coca in 2 bile le invelim in folie alimentara si dam la congelator cat pregatim crema.


CREMA-batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, apoi zaharul si mixam pana ce se topeste. Adaugam zaharul vanilat, esenta, iar la urma branza. Mixam pana obtinem o crema.


Ungem o tava cu unt si tapetam cu hartie de copt. Luam o bila si dam prin razatoare dupa care imprastiem carlionti in tava, adaugam crema de branza, nivelam, dupa care radem si a 2 bila si imprastiem peste branza. Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute la foc potrivit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

15.11.2011, 22:17

multumesc

MIUTA 1

16.11.2011, 21:11

Foarte buna

Lau 1

18.11.2011, 08:00

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan