Prajitura Rudy

de Lau in Prajituri, 14 Noi 2011 | 2981 vizualizari

 

by rocsi, ii multumesc, a fost delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri caco
  • 400 g faina
  • CREMA
  • 500 g branza de vaci prospata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 2 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Amestecam faina cu cacao, praful de copt si zaharul vanilat.


Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Galbenusul de ou il incorporam usor dupa care adaugam faina, esenta si amestecam bine toate ingredientele. Impartim coca in 2 bile le invelim in folie alimentara si dam la congelator cat pregatim crema.


CREMA-batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, apoi zaharul si mixam pana ce se topeste. Adaugam zaharul vanilat, esenta, iar la urma branza. Mixam pana obtinem o crema.


Ungem o tava cu unt si tapetam cu hartie de copt. Luam o bila si dam prin razatoare dupa care imprastiem carlionti in tava, adaugam crema de branza, nivelam, dupa care radem si a 2 bila si imprastiem peste branza. Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute la foc potrivit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

15.11.2011, 22:17

multumesc

MIUTA 1

16.11.2011, 21:11

Foarte buna

Lau 1

18.11.2011, 08:00

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

Salata de pastai in sos de maioneza cu usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 19:35

Desert marshmallows stars

de Meea 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy