Prajitura Rudy

de Lavinia in Prajituri, 9 Oct 2013 | 6737 vizualizari

 

Este absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 400 g faina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri mari de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g unt
  • 1 galbenus

Umplutura:

  • 750 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 3 oua mari
  • 1 lingura de gris
  • 80 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Amesteca intr-un bol incapator faina,zaharul,praful de copt si cacaua.


Adauga galbenusul si untul rece taiat bucatele si incepe sa framanti cu varful degetelor pana ajunge la consistenta unor firmituri.(ca la crumble)


Da aluatul la rece pana prepari crema/umplutura.


Mixeaza branza de vaci cu zaharul,galbenusurile si semintele pastaii de vanilie apoi adauga grisul.


Separat mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare.


Adauga spuma in 2-3 transe si amesteca usor cu o spatula apoi adauga stafidele.


Imparte aluatul in 2 .


Tapeteaza o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si presara primul start de firmituri .


Adauga crema din loc in loc apoi niveleaza usor cu o spatula cu mare grija pentru a nu strica stratul de firmituri.


Presara si al doilea strat apoi baga prajitura in cuptorul preincalzit pentru cca 40-45 de minute.


Lasa prajitura la racit apoi portioneaza dupa plac!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lavinia 1

15.10.2013, 09:05

Panacris 1

18.01.2014, 15:19

Am executat-o Tare bună și rapidă!

Lavinia 1

19.01.2014, 00:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy