Prajitura Rudy cu urda

de ionela84 in Prajituri, 10 Oct 2013 | 2935 vizualizari

 

Inspiratie Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat:
  • 400 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 3 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g unt
  • Pt umplutura:
  • 800 g urda
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • esenta de rom
  • 30 g fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy cu urda:

Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt, adaugam untul (la temperatura camerei), zaharul si galbenusul. Framantam pana obtinem un aluat maleabil pe care il impartim in 2 si il introducem la congelator pentru 10 minute

Crema: separam ouale, batem albusurile spuma, adaugam urda faramitata bine, apoi zaharul, fulgii de cocos, galbenusurile si romul. O parte din aluat il radem pe razatoarea cu ochiuri mari repartizandul uniform (nu este nevoie sa apasam). Adaugam crema iar apoi acoperim cu cea de-a 2 parte de aluat procedand la fel. Coacem in cuptorul incins pt 40-45 de minute la foc mic

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

22.10.2013, 11:39

minunata

ionela84 1

22.10.2013, 13:28

mihaelar63 1

29.10.2013, 02:15

Si eu fac Rudy cam de ...30 de ani Frumoasa prezentare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!