Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari)

de RuxyRux in Prajituri, 25 Noi 2010 | 9050 vizualizari

 

De departe cea mai minunata prajitura cu branza dulce si cacao...si pentru asta trebuie sa multumesc culinaresei extraordinare care a postat-o pe blogul ei si pentru mine a fost izvor de inspiratie...Laura Sava...multumesc !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g. faina alba
  • 250 g unt
  • 150 g. zahar  
  • 1 galbenus  
  • 1 pachetel praf de copt  
  • 2 linguri cacao   
  • Crema:
  • -750 g branza vaci dulce mai scursa
  • 3 oua  
  • 3  zahar vanilat
  • 250 g. zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari):

Preparam aluatul in felul urmator: Faina cernuta, cacaoa, praful de copt le amestecam cu untul, zaharul si galbenusul amestecand bine pana avem un aluat numai bun de manevrat pe care il vom imprati in doi bulagarasi.


Vom pune bulgarasii la congelator pentru 10 minute si ne vom ocupa de crema de branza. batand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul si branza.


Tapetam o tava cu hartie de copt, dam pe razatoare primul bulgaras de aluat, avand grija sa-l presaram cu grija pe toata tava, aceasta este foaia de baza.



Punem crema de branza peste aluat si ne ocupam sa radem deasupra al doilea bulgaras de aluat.



Dam la cuptor la un foc potrivit in jur de 35-40 de minute in functie de cuptorul nostru.



Racim prajitura si o taiem dupa dorinta ...



Apoi o servim cu mare placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Mona78 1

12.08.2011, 04:05

Ruxy,nu e nici o o problema...lasa asa cum este... poate se bucure Laura si Poca cin vede mesajul meu.Succes la gatit....eu te urmaresc din umbra.

alinutzika 1

28.08.2011, 23:39

babi5 1

04.03.2013, 22:15

O daaaaaaaaaaaaa !!!! nu este greu de realizat si sunt convinsa ca este super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si prune