Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari)

de RuxyRux in Prajituri, 25 Noi 2010 | 9602 vizualizari

 

De departe cea mai minunata prajitura cu branza dulce si cacao...si pentru asta trebuie sa multumesc culinaresei extraordinare care a postat-o pe blogul ei si pentru mine a fost izvor de inspiratie...Laura Sava...multumesc !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g. faina alba
  • 250 g unt
  • 150 g. zahar  
  • 1 galbenus  
  • 1 pachetel praf de copt  
  • 2 linguri cacao   
  • Crema:
  • -750 g branza vaci dulce mai scursa
  • 3 oua  
  • 3  zahar vanilat
  • 250 g. zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari):

Preparam aluatul in felul urmator: Faina cernuta, cacaoa, praful de copt le amestecam cu untul, zaharul si galbenusul amestecand bine pana avem un aluat numai bun de manevrat pe care il vom imprati in doi bulagarasi.


Vom pune bulgarasii la congelator pentru 10 minute si ne vom ocupa de crema de branza. batand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul si branza.


Tapetam o tava cu hartie de copt, dam pe razatoare primul bulgaras de aluat, avand grija sa-l presaram cu grija pe toata tava, aceasta este foaia de baza.



Punem crema de branza peste aluat si ne ocupam sa radem deasupra al doilea bulgaras de aluat.



Dam la cuptor la un foc potrivit in jur de 35-40 de minute in functie de cuptorul nostru.



Racim prajitura si o taiem dupa dorinta ...



Apoi o servim cu mare placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Mona78 1

12.08.2011, 04:05

Ruxy,nu e nici o o problema...lasa asa cum este... poate se bucure Laura si Poca cin vede mesajul meu.Succes la gatit....eu te urmaresc din umbra.

alinutzika 1

28.08.2011, 23:39

babi5 1

04.03.2013, 22:15

O daaaaaaaaaaaaa !!!! nu este greu de realizat si sunt convinsa ca este super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea