Prajitura Secui

de La Ancuta in Prajituri, 12 Apr 2011 | 11247 vizualizari

COMENTARII (49)

kamy 1

12.04.2011, 14:22

da...tare buna si mama facea da-i ziceam praji cu gem

La Ancuta 1

12.04.2011, 14:50

Asa e Kamy. Si eu am mai intalnit-o si sub denumirea de praji cu nuca sau praji secuiasca

Mihaela11_jo 1

12.04.2011, 15:21

Delicioasa si apetisanta

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:25

ffffffff buna, am trecut la fav

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:41

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2011, 16:13

Foarte buna prajitura asta! Din cate stiu eu se numeste rajtura secuiasca ,dar indiferent de nume e bunnaaa

La Ancuta 1

12.04.2011, 16:34

Mihaela multumesc

La Ancuta 1

12.04.2011, 16:34

Diana sper sa-ti placa

La Ancuta 1

12.04.2011, 16:34

Diva

La Ancuta 1

12.04.2011, 16:36

Andreea am intalnit-o si eu sub diferite denumiri, dar la mama asa se numea. E tare buna oricum ar chema-o

mihaelaM 1

12.04.2011, 19:14

foarte buna si arata si ff bine vreauuuuuuuuu

LUK 1

12.04.2011, 23:16

si maica mea face praji asta..da nu mai stiu cum ii spune..stiu ca e tare gustoasa

deyutzky 1

12.04.2011, 23:57

bunaaa

La Ancuta 1

13.04.2011, 14:50

Mihaela multumesc

La Ancuta 1

13.04.2011, 14:50

Florina

La Ancuta 1

13.04.2011, 14:50

Multumesc Deyu

horia 1

13.04.2011, 18:35

delicioasa si prezentata "jos palaria!"

horia 1

13.04.2011, 18:35

multumim!

La Ancuta 1

13.04.2011, 19:08

Horia iti multumesc mult

adry88 1

31.05.2011, 21:32

Micutza Luana 1

03.04.2013, 14:16

ff buna am facuto si eu

La Ancuta 1

03.04.2013, 14:50

ma bucur ca ti-a placut

Panacris 1

03.04.2013, 15:42

Delicioasă! Și eu fac, la noi se numește Habos Linzer, adică Linzer spumos

T I M E A 1

03.04.2013, 19:44

Iar eu o stiu de Figaro din nou o ptajitura cu multe denumiri . Oricum mie imi place la nebunie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Baclava rulata pentru Diaaaaaaaa