Prajitura Silvia

de MonaMimi in Prajituri, 5 Noi 2013 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • 150 g nuca prajita si macinata
  • 50 g zahar tos
  • coaja razuita de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Silvia:

Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul pana compozitia devine albicioasa apoi adaugam pe rand cele 6 linguri de ulei se amesteca bine dupa fiecare. Albusul il spumam apoi se adauga treptat compozitiei de galbenusuri amestecam usor ,faina ,praful de copt si cacao le cernem apoi le adaugam compozitirei de ou amestecand usor. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt peste punem nuca amestecata cu zahar tos si coaja de lamaie, punem la copt in cuptorul preincalzit pt 20 -25 minute sa facem testul cu scobitoarea.


Lasam blatul la racit apoi il glazuram punem 30 minute la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Silvia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

05.11.2013, 23:11

MonaMimi 1

05.11.2013, 23:55

Rocsi 1

06.11.2013, 14:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''talmes-balmes''