Prajitura "Tavalita"

de jolygina in Prajituri, 1 Iun 2010 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100g unt
  • 300g zahar
  • 1 ou
  • un plic praf de copt
  • 2-3 linguri de miere
  • 400g faina
  • 300ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • glazura
  • 20g unt
  • 200g zahar
  • 50 g cacao
  • 80g rom
  • 20linguri lapte
  • 150g fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Tavalita":

Se topeste untul se amesteca cu zaharul si oul pana se omogenizeaza bine,se adauga mierea ,laptele si la sfarsit faina cu praful de copt si cacaoa.


Se da la cuptor la foc moderat timp de 30-45 min


Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca si se taie in forma patrata


Glazura:


Se topeste untul impreuna cu zaharul si laptele pana se topeste. La sfarsit se adauga cacaoa si dupa ce am luat de pe foc compozitia adaugam romul


Se trece fiecare cubulet de prajitura prin sosul de cacao dupa care se trece prin fulgi de cocos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Tavalita"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Roxana 1

02.06.2010, 15:43

si eu fac....tare buna si rapida

Dana Cristea - pusikmea 1

02.06.2010, 17:18

jolygina 1

04.09.2011, 16:12

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Şarlotă de banane cu pere- desert de post