Prajitura Tavalita cu nuca de cocos

de diana_k in Prajituri, 3 Dec 2012 | 8476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 250 g unt
  • 2 linguri cacao
  • 200 ml lapte
  • 5 oua
  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Tavalita cu nuca de cocos:

Se pune la fiert zaharul, untul si laptele. Cand incepe sa fiarba se da deoparte.


Se opresc 15 linguri pentru glazura si se amesteca cu cacaoa, restul compozitiei se lasa la racit. In siropul racit se incorporeaza galbenusurile unul cate unul.


Albusurile se bat spuma. Se toarna peste ele putin cate putin, compozitia de galbenusuri. In tot acest timp se amesteca cu o paleta, apoi se incorporeaza si faina si praful de copt, amestecand usor de jos in sus.


Compozitia se toarna in tava (30/21cm) si se coace la 180 grade timp de 30 de minute. Blatul copt si racit si se taie cubulete.


Fiecare bucatica de prajitura se introduce pe jumatate in siropul oprit la inceput si se tavaleste prin nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tavalita cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

04.12.2012, 08:42

ionela2682 1

10.12.2012, 10:29

Micutza Luana 1

16.03.2013, 16:03

nicee ,tre so incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tavalita in nuca de cocos