Prajitura tavalita in cocos

de laylalala in Prajituri, 27 Ian 2011 | 12146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua, separate
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat
  • zeama de la 2 limes
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru sos
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 300 gr ciocolata cu lapte
  • 50 gr cacao pudra
  • cocos
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tavalita in cocos:

Incinge cuptorul la 180˚C. Tapeteaza cu foaie de copt o tava dreptunghiulara.


Pentru pandispan abte albusurile spuma cu un praf de sare. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul si zeama de limes. Cerne faina cu praful de copt si adauga-le in compozitia cu galbenus. Inglobeaza albusurile spuma. Toarna compozitia in tava si da la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.


Pentru sos pune toate ingredientele pe foc pana se formeaza un sos.


Dupa ce pandispanul s-a racit , se taie in bucatele, se inkaoie in sosul racit putin si se tavalesc prin cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tavalita in cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

28.01.2011, 18:07

lilik 1

28.01.2011, 18:10

delicioasa

lacrimioara 1

28.01.2011, 23:16

e super prajitura asta si eu o faceam si trebuie sa ma apuc iar de ia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )