Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
O lingura de miere, 30 g margarina se topesc la foc mic. Se freaca un ou cu 200g zahar. se pune 1 lingurita praf de copt, 1 pahar de 100ml lapte, 200g faina si apoi se adauga mierea si margarina topita I usor racita.
Compozitia obtinuta o punem in tava tapetata cu hartie de copt si o coacem pana devine aurie.
Blatul obtinut dupa ce s-a racit il taiem cubulete.
Intr-o craticioara fierbem pentru glazura: margarina, zahar, apa, esenta, cacao. Glazura va avea consistenta unui sirop putin mai gros. Cand s-a racit putin ( nu rece de tot ca se ingroasa prea mult) vom siropa cubuletele de chec in glazura apoi le vom tavalii prin nuca de cocos.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult