Prajitura visine

de cec in Prajituri, 4 Ian 2011 | 5160 vizualizari

 

Am vrut sa fac tortulet pt o fetita de 7 anisori dar a preferat prajitura si de aceea am incercat sa fac prajitura cu aspect de tortulet

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200g zahar
  • 200g ulei
  • 200g nectar caise cu visine
  • 1 praf copt
  • 1 zahar vanilat
  • faina cat cuprinde pt a iesi compozitia ca o smantana mai grosuta
  • visine ciocolata (bomboane ciocolata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura visine:

cele 4 oua le-am amestecat bine de tot cu zaharul,zaharul vanilat si praful de copt

am adaugat uleiul, putin cate putin(am avut si o manuta de ajutor la prajitura asta)


am adaugat si nectarul

apoi am adaugat faina pana am fost multumita de compozitie (o smantana mai grosuta)

am pus compozitia in tava acoperita cu hartie de copt


am pus visinele deasupra si bomboanele de ciocolata printre ele si am dat la cuptor la foc potrivit

Dupa ce s-a racit un pic am ornat cu frisca pt a ii da un aspect (numai ca nu mi-a iesit cine stie ce)


Apropo, cine stie de ce crapa frisca? seara am bagat la rece si dimineata am gasit-o crapata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

04.01.2011, 16:58

Arata foarte bine,am crezut ca e tort

lacrimioara 1

05.01.2011, 00:16

super buna

cec 1

05.01.2011, 21:42

ma bucur sa aud asta miuta
lacrimioara iti multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere