Prajitura Zebra

de susu in Prajituri, 17 Iul 2014 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina necernuta
  • 150 gr zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 ml ulei fara miros
  • 200 ml lapte gras
  • 2 oua la temperatura camerei
  • coaja de portocale
  • esente
  • stafide
  • coniac
  • un praf de sare
  • 4 lgt cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zebra:

Mixam ouale cu zaharul, coaja de citrice, esentele, coniacul scurs de la stafidele hidratate apoi adaugam uleiul si laptele treptat. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam lichidul incorporandu-l usor. 1/2 din aluat il amestecam cu 4 lingurite de cacao. Tapetam o tava si punem in mijlocul formei o lingura de aluat alb, deasupra o lingura de aluat cu cacao si tot asa pana terminam aluatul. Printre ele asezam stafidele hidratate si scurse. Dam la cuptor pentru 30-35 minute, facem testul cu scobitoarea si cand e gata il scoatem sa nu se intareasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

cristeena20 1

17.07.2014, 19:58

Arata foarte buna!!

Rocsi 1

17.07.2014, 22:33

Bine ai revenit

Mihaela11_jo 1

18.07.2014, 22:49

F apetisanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao