Prajitura,, Zi si noapte"

de alilianaa in Prajituri, 8 Apr 2013 | 19227 vizualizari

 

Multumesc pentru pont Laura. Si multumesc si Miha pentru ca am inteles ca de la ea a pornit aceasta prajitura. Multumesc fetelor. Dupa cum o sa vedeti la mine zebra s-a transformat in ,,zi si noapte".

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani cu faina
  • 1 cana ulei
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri dulceata de mure
  • un plic jumate praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos
  • esenta de rom
  • un plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura,, Zi si noapte":

Doua cani si jumatate de apa se amesteca cu uleiul si zaharul si le amestecam bine pana se dizolva zaharul.


Peste aceasta se adauga faina impreuna cu praful de copt. Dupa ce amestecam bine, spre final se pune si cealalta jumatate de cana de apa.


Compozitia se imparte in doua. In prima se pune dulceata, esenta de rom si cacaoa, in a doua compozitie se pun fulgii de cocos si un plic de zahar vanilat.


Se aseaza in tava dupa inspiratie.


Se pune la copt pentru aproximativ 60 minute la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

am folost o tava de 30cm pe 20cm

2

tava am uns-o cu margarina peste care am asezat foaia de copt. Se lipeste mult mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura,, Zi si noapte"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

alilianaa 1

08.04.2013, 23:43

ionela2682 1

09.04.2013, 16:52

Tare buna a fost ..am pregatit-o si eu!!

alilianaa 1

09.04.2013, 19:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de post