Prajitura,, Zi si noapte"

de alilianaa in Prajituri, 8 Apr 2013 | 27280 vizualizari

 

Multumesc pentru pont Laura. Si multumesc si Miha pentru ca am inteles ca de la ea a pornit aceasta prajitura. Multumesc fetelor. Dupa cum o sa vedeti la mine zebra s-a transformat in ,,zi si noapte".

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani cu faina
  • 1 cana ulei
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri dulceata de mure
  • un plic jumate praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos
  • esenta de rom
  • un plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura,, Zi si noapte":

Doua cani si jumatate de apa se amesteca cu uleiul si zaharul si le amestecam bine pana se dizolva zaharul.

Peste aceasta se adauga faina impreuna cu praful de copt. Dupa ce amestecam bine, spre final se pune si cealalta jumatate de cana de apa.

Compozitia se imparte in doua. In prima se pune dulceata, esenta de rom si cacaoa, in a doua compozitie se pun fulgii de cocos si un plic de zahar vanilat. 

Se aseaza in tava dupa inspiratie. 

Se pune la copt pentru aproximativ 60 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

am folost o tava de 30cm pe 20cm

2

tava am uns-o cu margarina peste care am asezat foaia de copt. Se lipeste mult mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura,, Zi si noapte"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

alilianaa 1

08.04.2013, 23:43

ionela2682 1

09.04.2013, 16:52

Tare buna a fost ..am pregatit-o si eu!!

alilianaa 1

09.04.2013, 19:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec de post