Prajitura,, Zi si noapte"

de alilianaa in Prajituri, 8 Apr 2013 | 20097 vizualizari

 

Multumesc pentru pont Laura. Si multumesc si Miha pentru ca am inteles ca de la ea a pornit aceasta prajitura. Multumesc fetelor. Dupa cum o sa vedeti la mine zebra s-a transformat in ,,zi si noapte".

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani cu faina
  • 1 cana ulei
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri dulceata de mure
  • un plic jumate praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos
  • esenta de rom
  • un plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura,, Zi si noapte":

Doua cani si jumatate de apa se amesteca cu uleiul si zaharul si le amestecam bine pana se dizolva zaharul.


Peste aceasta se adauga faina impreuna cu praful de copt. Dupa ce amestecam bine, spre final se pune si cealalta jumatate de cana de apa.


Compozitia se imparte in doua. In prima se pune dulceata, esenta de rom si cacaoa, in a doua compozitie se pun fulgii de cocos si un plic de zahar vanilat.


Se aseaza in tava dupa inspiratie.


Se pune la copt pentru aproximativ 60 minute la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

am folost o tava de 30cm pe 20cm

2

tava am uns-o cu margarina peste care am asezat foaia de copt. Se lipeste mult mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura,, Zi si noapte"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

alilianaa 1

08.04.2013, 23:43

ionela2682 1

09.04.2013, 16:52

Tare buna a fost ..am pregatit-o si eu!!

alilianaa 1

09.04.2013, 19:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra de post