Desert placinta cu branza dulce si visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 26 Mai 2018 | 1862 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor
O placinta foarte buna cu aluat de cozonac, branza dulce si visine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • sare
  • 150 g zahar
  • 550 g faina
  • 50 ml ulei
  • esenta lamaie sau coaja de lamaie
  • 300 g branza dulce
  • visine
  • 3-4 linguri de zahar
  • 3 oua
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza dulce si visine:

Pentru aluat incalzim laptele. Topim in lapte zaharul si drojdia. Intr-un vas incapator cernem faina (nu toata de la inceput). Peste faina presaram sare, apoi adaugam pe rand trei oua, laptele caldut cu drojdia si zaharul, esenta de lamaie. Omogenizam bine, apoi adaugam faina cat avem nevoie pentru un aluat nu foarte tare. La final incorporam si ulei, framantand usor. Lasam aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Amestecam branza dulce cu 2 oua, sare si 3-4 linguri de zahar.

Impartim aluatul crescut in doua. Intindem prima foaie si o asezam intr-o tava cu hartie de copt. Intepam aluatul din loc in loc. Distribuim compozitia de branza, apoi visinele. Eu am avut visine la borcan ramase de la siropul facut vara. Peste visine asezam adoua foaie de aluat.

Intepam si aceasta foaie din loc in loc, apoi ungem cu ou batut.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 55-60 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon