Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide

de alldaycooking in Prajituri, 3 Aug 2012 | 4848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • 50 gr faina
  • 50 gr stafide
  • extract de vanilie
  • 3 linguri zahar brun
  • 5 gr praf de copt
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide:

Untul l-am topit in cuptorul cu microunde timp de cateva secunde.  L-am amestecat apoi cu zahar brun, fulgi de ovaz si ou. Am amestecat foarte bine si am obtinut o coca moale si lipicioasa. Am adaugat putin extract de vanilie, scortisoara, faina, stafidele si praful de copt. Am modelat bilute pe care le-am copt in tava unsa cu ulei (nu aveam hartie de copt). Le-am lasat in cuptor la 180 grade Celsius pana cand s-au rumenit putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chocolate moelleux