Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide

de alldaycooking in Prajituri, 3 Aug 2012 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • 50 gr faina
  • 50 gr stafide
  • extract de vanilie
  • 3 linguri zahar brun
  • 5 gr praf de copt
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide:

Untul l-am topit in cuptorul cu microunde timp de cateva secunde. L-am amestecat apoi cu zahar brun, fulgi de ovaz si ou. Am amestecat foarte bine si am obtinut o coca moale si lipicioasa. Am adaugat putin extract de vanilie, scortisoara, faina, stafidele si praful de copt. Am modelat bilute pe care le-am copt in tava unsa cu ulei (nu aveam hartie de copt). Le-am lasat in cuptor la 180 grade Celsius pana cand s-au rumenit putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

03.08.2012, 19:50

Excelente!

Alinutza80 1

03.08.2012, 20:09

alldaycooking 1

05.08.2012, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti