Prajiturele de cocos

de cristeena20 in Prajituri, 2 Sep 2012 | 1553 vizualizari

 

Este cea mai simpla reteta pe care am auzit-o vreodata si , pentur iubitorii de cocos. cea mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr cocos
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele de cocos:

Intr-un bol punem toate ingredientele impreuna si le amestecam cu mana pana devine o compozitie potrivit de moale. Avem nevoie de forme mici de briose (eu am avut mai mari, dar sunt indicate cele mici de hartie).


Punem in fiecare forma din compozitia de cocos (cam cat sa umple jumate, ca si la briose) si dam la cuptorul incins. Se coc pana prind o culoare la suprafata. (cca 15-20 min) Se servesc in forma de hartie.

 

TIPS-URI

1

In limba portugheza li se spun " bolinhos de cu chemados2 (prajiturele cu fundul ars) din cauza ca mereu fundul lor este mai rumenit:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:30

Andreea Caroline 1

09.09.2012, 22:44

wow...chiar ca is simple...eu am pus la favorite...merita incercate

Cris2711 1

18.09.2012, 11:51

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti