Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
1. Mai intai facem piureul punand merele curatate de seminte si cotor (daca vreti puteti sa curatati si coaja, insa va sfatuiesc sa nu o faceti fiindca aceasta da un plus de savoare) intr-o cratita impreuna cu apa si zeama de lamaie, punem un capac si lasam la foc mic pana cand merele se inmoaie 5-10 min. Le pasam cu autorul unui mixer vertical si lasam sa se racoreasca.
2. Preincalzim cuptorul la 190°C.
3. Pentru aluatul de prajiturele amestecam 300 g de faina integrala de grau cu restul ingredientelor uscate, adaugam apoi piureul de mere si ingredientele umede avand grija sa omogenizam bine compozitita, iar faina integrala de grau ramasa o incorporam pe parcurs.
4. Formam un cilindru din aluat din care taiem felii de 2-3 cm, care le vom modela sub forma unor bilute.
5. Punem prajiturelele/biscuiteii cum vreti sa le spuneti in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam cu o furculita.
6. Introducem tava in cuptor pentru 15-20 minute.
7. Dupa ce le scoatem din cuptor le lasam la racit, apoi le pudram dupa preferinta cu scortisoara sau cu zahar pudra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult