Prajiturele Noire

de Angelina_Elena in Prajituri, 20 Iul 2013 | 679 vizualizari

 

Multumesc Miha pentru reteta, sunt foarte bune!:-*

 

INGREDIENTE

Pentru 6 bucati in tava de briose (8 cm fiecare prajiturica) avem nevoie de:

  • 80 g biscuiti simpli
  • 40 g unt
  • 1 lingura cacao
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
  • 10 g gelatina
  • 3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele Noire:

Biscuitii se sfarma cu o sucitoare, se pun intr-un bol, adaugam peste ei cacaoa, untul topit si racit si omogenizam.


Tapetam o tava de briose cu folie de plastic, apoi asezam compozitia de biscuiti presand cu o lingura.


Dam la rece pana pregatim crema.


Punem gelatina intr-un bol si tunam peste ea 3 linguri de apa rece.


Ciocolata o topim la microunde impreuna cu untul si laptele, apoi adaugam frisca lichida si amestecam usor.


Lasam sa se racoreasca putin.


Intre timp punem gelatina pe baie de aburi si amestecam usor pana cand aceasta devine lichida.


O adaugam apoi peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la incorporarea completa.


Turnam compozitia in tava de briose peste blatul de biscuiti si dam la frigider peste noapte.


Se poate glazura fiecare prajiturica in parte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele Noire" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

20.07.2013, 22:05

Ce minunate sunt prajiturelele

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:35

Multumesc Dia!

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:35

Multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasturnata cu pere