Prajiturele Noire

de Angelina_Elena in Prajituri, 20 Iul 2013 | 843 vizualizari

 

Multumesc Miha pentru reteta, sunt foarte bune!:-*

 

INGREDIENTE

Pentru 6 bucati in tava de briose (8 cm fiecare prajiturica) avem nevoie de:

  • 80 g biscuiti simpli
  • 40 g unt
  • 1 lingura cacao
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
  • 10 g gelatina
  • 3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele Noire:

Biscuitii se sfarma cu o sucitoare, se pun intr-un bol, adaugam peste ei cacaoa, untul topit si racit si omogenizam.


Tapetam o tava de briose cu folie de plastic, apoi asezam compozitia de biscuiti presand cu o lingura.


Dam la rece pana pregatim crema.


Punem gelatina intr-un bol si tunam peste ea 3 linguri de apa rece.


Ciocolata o topim la microunde impreuna cu untul si laptele, apoi adaugam frisca lichida si amestecam usor.


Lasam sa se racoreasca putin.


Intre timp punem gelatina pe baie de aburi si amestecam usor pana cand aceasta devine lichida.


O adaugam apoi peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la incorporarea completa.


Turnam compozitia in tava de briose peste blatul de biscuiti si dam la frigider peste noapte.


Se poate glazura fiecare prajiturica in parte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele Noire" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

20.07.2013, 22:05

Ce minunate sunt prajiturelele

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:35

Multumesc Dia!

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:35

Multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Desteapta