Prajiturica cu visine din compot

de Lily_Musat in Prajituri, 4 Mar 2011 | 14870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt,
  • 250 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 6 oua,
  • o jumatate de lingurita de sare,
  • 370 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • coaja razuita de la o lamaie,
  • 500 g visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica cu visine din compot:

Inainte cu o ora se scot samburii de la visine si se lasa intr-o strecuratoare la scurs. Prima data separati ouale. Albusurile se bat spuma cu jumatatea de lingurita de sare.


Faina o amestecati cu praful de copt. Untul, care trebuie sa fie moale, se amesteca cu ajutorul unei spatule cu zaharul, iar apoi cu mixerul, pana se obtine o crema. Adaugati pe rand galbenusurile, laptele, faina, iar la sfarsit albusul batut cu sarea.Adaugati la sfarsit si coaja de lamaie.Incingeti cuptorul la 180 de grade C. Forma de copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Eu nu am folosit hartie de copt, am vrut sa iasa forma speciala pe margine.


Turnati jumatate de compozitie in tava, adaugati visinele, apoi restul compozitiei.Folositi o spatula sa intindeti compozitia.


Desupra presarati putin pesmet.Prajitura se lasa la cuptor timp de 25 de minute.


Dupa ce o scoateti de la cuptor presarati pe deasupra zahar pudra cu aroma de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica cu visine din compot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

liloantza 1

07.03.2011, 08:59

am revenit cu impresii ...
este de departe cel mai comercial chec care mi-a iesit vreodata, a nu se intelege ca mi-a iesit vreunul in afara de acesta .!!
Reteta este incercata si testata. Este delicioasa, satioasa si arta superrrrrr

epurasha2bb 1

07.03.2011, 09:20

super bun! si tavita ondulata imi place!

adry88 1

11.06.2011, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mascarpone si visine