Praline cu angelli cherry si visine din dulceata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 21 Iul 2013 | 1248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti
  • 70 ml sirop indulcit
  • 2 linguri Angelli Cherry
  • 2 lingurite zahar pudra
  • 125 g crema de branza cu smantana Delaco
  • visine din dulceata
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline cu angelli cherry si visine din dulceata:

Am pregatit un sirop dintr-o cescuta de apa si jumatate de cescuta de zahar.


Apoi am maruntit biscuitii, apoi i-am pus intr-un bol, am adaugat siropul caldut (masuram 70 ml) si am lasat 10 minute.


In alt bol am pus crema de branza, zaharul pudra, lichiorul de cirese si am mixat.


Am adaugat apoi biscuitii inmuiati si am omogenizat usor cu o spatula.


Am format pralinele, punand in mijlocul fiecareia cate o visina din dulceata.


Le-am tavalit prin cacao si le-am dat la rece pana la servire.


Excelente, sa le savurati cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline cu angelli cherry si visine din dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 19:48

Motanel

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 19:48

Mamaie

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 19:48

Meri, noua ne-au placut mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu praline in interior