Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2013 | 4909 vizualizari

 

Cred că este o idee bună pentru o masă de prânz.Noi am mai avut şi ciorbă de fasole verde cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui întregi
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Ulei

Pentru cartofi:

  • 400 gr cartofi
  • 3 oua
  • 4 linguri smântâna
  • 100 ml lapte
  • 300 gr branza telemea
  • 150 gr branza de capră
  • 200 gr cascaval
  • Sare,piper
  • Unt
  • Marar verde

Pentru sosul de iaurt:

  • 150 ml iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • Castravete
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt:

Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor.


La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.


Am fiert cartofii in coaja si i-am taiat felii mai groase.


Am amestecat ouale batute cu smântâna,laptele,brânza razuita,mararul tocat,sare si piper.


Am asezat un strat de cartofi într-un vas uns cu unt,am pus apoi amestecul cu brânza,am presarat cascaval razuit,am pus iarasi un strat de carofi,amestec de brânza si deasupra mult cascaval razuit.


Am pus vasul la cuptor,pâna când s-a rumenit frumos.


Pentru sos,am amestecat iaurtul cu castravetele razuit,mararul tocat,usturoiul zdrobit si am condimentat.



Poftă bună!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

ela 1

03.03.2013, 00:17

marianascarlat 1

08.03.2013, 13:39

Bun!!!!

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 22:53

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu condimente la tava