Prepelite cu legume la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 23 Apr 2016 | 534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc prepelite
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 dovlecel
  • 1/2 fasole galbena
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • condimente pentru carne de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 rosii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu legume la cuptor:

Prepelitele se spala si se condimenteaza cu condimente de pui.Legumele se curata si se spala. Fasolea galbena se curata de capete si se spala.Ceapa se taie felii mai grosute,ardeii se taie fasii,dovlecelul rondele,morcovii fasii mai grosute,rosiile felii.Se pun intr-o punga pentru friptura in straturi ceapa,morcovii,ardeii,dovlecelul fasolea galbena si rosiile.Deasupra se pun prepelitele si usturoiul se pune in prepelite.Se leaga punga la capat si se face 3 gauri deasupra. Se pune intr-o tava.Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu circa 1 ora . Dupa ce a trecut o ora se scoate tava ,se taie punga deasupra si se mai lasa la cuptor 10 min sa se rumeneasca.Se serveste legumele cu 1 buc de prepelita alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

23.04.2016, 20:15

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:18

marcela1979 1

25.04.2016, 12:24

Multumesc frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Carne de cocos in sos de capere