Pricomigdale

de Criss in Dulciuri, 27 Oct 2011 | 7900 vizualizari

 

Pricomigdalele sunt niste fursecuri delicioase din albusuri de ou si nuci sau migdale macinate. Pacat ca pozele nu sunt foarte reusite.

 

INGREDIENTE

  • -3 ablusuri de ou
  • -180 g zahar
  • -putina esenta de migdale
  • -180 g nuci macinate
  • -1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul si se mai bat pana cand zaharul se topeste si spuma devine lucioasa. Se adauga nucile, faina si esenta de migdale.


Intr-o tava, pe hartie de copt se pun cu lingurita gramajoare din compozitia de bezea cu nuci. Se pot pune si cu poshul, dar eu n-am vrut sa ma mai complic. Oricum nu trebuie sa fie perfecte.


Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mic 20 minute. Daca va plac mai crocante, intredeschideti usa cuptorului si le mai lasati 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Criss 1

28.10.2011, 08:23

Rocsi, incearca cu toata increderea.

mamaieelena 1

28.10.2011, 13:09

buunaaaa

MIUTA 1

28.10.2011, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele mexicane pentru nunta