Pricomigdale

de Denissa in Prajituri, 24 Feb 2012 | 6661 vizualizari

 

A fost prima oara cand am facut pricomigdale dar promit ca nu o sa fie ultima :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr migdale
  • 3 albusuri
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 plic vanilie
  • esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Migdalele se prajesc putin in cuptorul incins, amestecand din cand in cand. Se scot se racesc si se macina prin masina de nuca.

Albusurile se amesteca cu migdalele macinate si se mixeaza adaugand putin cate putin din zaharul pudra. Cand spuma s-a intarit se adauga vanilia si esenta de migdale.

Cu o lingurita se pun in tava tapetata cu hartie de copt gramajoare rotunde.

Se coc in cuptorul preincalzit pana marginile se auresc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

Mihaela11_jo 1

02.06.2012, 22:14

La Multi Ani!

Denissa 1

05.06.2012, 09:34

Va multumesc pentru urarile facute!!!!!!!!

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:56

Astea sunt preferatele mele de pe vremea comunismului. Bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Tobite