Pudding insiropat de lamaie

de laylalala in Prajituri, 29 Apr 2010 | 2112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 100 ml zeama de lamaie
  • 3 oua, separate
  • 50 gr faina, cernuta
  • 250 ml lapte
  • zahar pudra, pentru pudrare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding insiropat de lamaie:

Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Bate untul cu zaharul si coaja de lamaie.Adauga zeama de lamaie, galbenusurile si faina si amesteca pana la omogenizare.Adauga treptat laptele, amestecand continuu.Bate albusurile spuma si inglobeaza-le in amestecul cu galbenusuri.

Pune compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent uns cu putina grasime, iar vasul termorezistent aseaza-l intr-o tava mai mare.Toarna in tava apa fierbinte pana cand va ajunge la jumatatea vasului cu compozitie.Da totul la cuptor 45-55 minute, pana cand pudding-ul se rumeneste usor deasupra, iar inauntru este moale.Dupa ce este gata, pudreaza pudding-ul cu zahar si serveste-l fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding insiropat de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita