Puding de paine cu caramel

de sandytza in Dulciuri, 19 Iun 2009 | 7444 vizualizari

 

Stiu suna ciudat si mie mi s-a parut dar nu se compara cu gustul . De cate ori v-a ramas in casa paine , s-a invechit si ati aruncat-o? Ei uite un desert unde putem folosi acea paine de ieri alaltaieri :). Va pun aici reteta de la portia intreaga desi eu am facut doar jumatate.Data viitoare o fac si eu intreaga garantat.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr miez de paine
  • 800 ml lapte
  • 250 gr zahar
  • 5 oua
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • Caramel
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puding de paine cu caramel:

Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine.


Eu am adaugat si niste stafide dar asta e la alegere


Intr-o forma de flan sau o tava care nu lasa sa curga din ea, se pune caramelul facut daca vreti separat sau sepoate face chiar in tava respectiva, si se acopera bine fundul si peretii tavii. Se toarna amestecul perparat si se pune intr-o oala in bain marie.



Se baga la cuptor la 250 grade timp de o ora. Se scoate se lasa la racit si se intoarce cu capul in jos pe un platou. Se orneaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Puding de paine cu caramel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

ionifabio 1

13.09.2013, 15:02

pan de calatrava se numeste aici in spania.merge facut si la cuptor.iese ft gustoasa!

adry88 1

13.09.2013, 17:22

Bya Ralu 1

13.09.2013, 19:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice