Pui aromat la cuptor

de anca_rm in Pui, 9 Sep 2015 | 864 vizualizari

 

In loc sa cumparam pui rotisat care este tinut in tot felul de marinate la supermarket mai bine facem unul acasa acasa aromat cu ierburi proaspete.

 

INGREDIENTE

  • -1 pui cam de 1kg
  • -3 cepe
  • -o mana buna frunze cimbru
  • -cateva ramurele rozmarin
  • -sare
  • -50 g unt
  • -piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat la cuptor:

Puiul decongelat il spalam in apa rece foarte bine si il asezam pe un prosop curat ca sa se usuce. Cand este uscat il facem un masaj bine meritat cu sare atat pe exterior cat si in interior. Puneti sare cat credeti ca trebuie. Lasam putin sa stea asa.


Intre timp spalam frunzele si curatam ceapa. Ceapa trebuie taiata rondele. Intoarcem puiul pe spate si desprindem pielea de pe piept. Intre piele si carne presaram putina sare, indesam cateva felii de ceapa , crengute de rosmarin si cimbru. Cu jumate din cantitatea de unt il masam pe piept .


Pe fundul tavi in care il vom coace punem restul de fruze de rozmarin si cimbru si rondelele de ceapa. Asezam puiul peste ierburi cu pieptul in jos. Cu cantitatea ramasa de unt ii masam bine si spatele, presaram sare grunjoasa (putina) si dam la cuptorul incins pana este patruns si rumenit. Dureaza aproximativ 1 ora.


Serviti cu un sos si cu garniture de orez, cartofi sau, de ce nu, cu o salata de lugume .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

09.09.2015, 20:49

Foarte bun

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:44

mihaelar63 1

28.09.2015, 17:22

Pui cu masaj inclus . Rumen si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu plante aromatice