Pui crocant Godina

de Zamfira in Pui, 28 Feb 2016 | 2754 vizualizari

 

CONCURS: DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA

 

INGREDIENTE

  • bucăţi de pui – pulpe inferioare 3 buc. şi 1/2 piept de pui
  • fulgi de porumb
  • 1 ou
  • 2 linguri smântână
  • 1 linguriţă de muştar
  • boia picant sau praf de chilli
  • 1 linguriţă amestec ierburi – cimbru, busuioc, măgheran
  • 3 linguri praf de usturoi
  • sare, piper
  • ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant Godina:

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte.


Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă bucăţile de carne.


Compoziţia pentru crustă


Amestecăm oul cu smântâna, muştarul, condimentele.


Măcinăm fulgii de porumb cu un robot de bucătărie. Nu tocaţi prea mărunt fulgii de porumb.Amestecăm praful de usturoi cu fulgii măcinaţi.


Punem bucăţile de carne în compoziţie şi apoi îi dăm prin fulgii de porumb.


Aşezam bucăţile de pui pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi le dăm în cuptorul încins. Reducem puterea focului la mediu şi le coacem 20-25 minute, după care le întoarcem şi le lăsăm până când sunt gata, aproximativ 20 minute.


Se pot servi cu legume proaspete sau diferite sosuri.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant Godina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

-Marius- 1

02.03.2016, 13:34

Zamfira 1

02.03.2016, 14:13

Multumesc!

Panacris 1

19.01.2017, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina