Pui cu "101 catei de usturoi" :)

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 4090 vizualizari

 

nu pui 101 catei de usturoi dar 2-3 capatani da...daca iti permite sanatatea.baietii mei(incluzandu-l si pe sotul meu aici) sunt innebuniti dupa cateii de usturoi gatiti in acest fel

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb sec sau demi-sec
  • 2-3 capatani de usturoi
  • putina vegeta
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu "101 catei de usturoi" :):

pui putin ulei de masline intr-o tigaie,rumenesti copanelele pe ambele parti,presari cu putina vegeta si piper si stingi cu un pahar de vin alb sec sau demi-sec,pui 2-3 capatani de usturoi(catei curatati:)),o crenguta de cimbru si acoperi cu un capac si lasi totul la foc mic pana se face carnea.

e foarte bun,noua ne place la nebunie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu "101 catei de usturoi" :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

25.03.2010, 23:12

Foarte bun

madi_marin 1

26.03.2010, 12:24

la cat usturoi e acolo, nu are cum sa nu fie decat delicios....., o sa trec reteta la favorite sa o incerc si eu....

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 11:37

cred ca e super ce ai facut tu aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste